brb träningsläger (mp)

så nu hörs vi om en vecka, hade gött, för det ska jag verkligen ha!
kissies

mobilbloggning; fixat!

Godmorgon alla bloggläsare!
Idag bär det av till helsingborg det vill säga träningslägret. Men vi kör inte förens vid 2 så jag ska slänga in ett inlägg innan dess. Igår hade vi ett litet bråk här hemma, så jag cyklade till Ellen. Vi kollade på fotboll och spelade fotboll. Och jag fick ont i båda min stortåar. hihi. Jag har tom, hunnit mysa lite med kaninungarna. Med Doris och Vitnos. Ska snart börja packa klart sen ska jag göra v mej. Men ni får ha en bra Måndag. Puss!

Oj, jag glömde säga att jag har fixat mobilbloggning, jag slänger nog in ett sånt inlägg på lägret nån gång ibland. :)

Hej, provar mobilbloggning. Hejdå :)

Hej, provar mobilbloggning. Hejdå :)


bildbomb@anna's konfa

 
 
 
 
 
 
 



hittar inte min luftmadrass ?

godmorgon, uppe rätt tidigt. Men Bosse stog utanför min dörr och mjaoa. Så han väckte mig. Det var skit kul igår på Anna's konfa. Ikyrkan vilken fail av mig asså.
Anna och de satt framme vid altaret. Så skulle de ta nattvarden. När de hade gjort det, så sa jag lite tyst, elr ja försökte få kontakt med Anna och undra om det var gott.
-Var det gott?
- Så skakade Anna på  huvudet.
- ELLEN, ANNNA TYCKTE INTE DET VA GOTT!
HAHAHAH, så när vi kom hem, Anna bara jag hörde när du fråga om det va gott sen när du sa till Ellen att jag inte tyckte om det. haha. Hoppas inte att många hörde det.
Jag och Ellen satt typ och flabba hela tiden. Deras konfa var riktigt rolig, om man gämför med kvd. Sorry, but that's the trute.
För vi såg typ inget på kvidinges konfa. Men vi satt längst fram här. Mohoho.
Bilderna från konfan kommer när jag orkar starta min egna data. -.-
Idag, ska jag packa och leta upp min försvunna luftmadrass. Jag saknar den, haha. Jag hoppas verkligen att lägret blir kul. Jag vill igentligen inte men jag måste, det var liksom ganska dyrt.
Så ni kommer inte få ett ända inlägg fören jag kommer hem den tredje juli. Och när jag kommer hem är det bara två dagar kvar tills jag fyller 14. YES!
Nu ska jag gå och äta frulle. Ha det bäst! kisses.

konfa

tja, idag ska jag på konfa i södra sandby hos min kusin. det kommer bli mega kul. har inte träffat henne på ett tag. det kommer nog bli en hel del fotografier. som jag lägger upp här sen tror jag. men nu ska jag bara göra v mej. sen kommer farmor och farfar och hämtar mig. ska kanske ringa ellen också. vet ente, men det kommer en bild på klänningen sen om jag hinner, :)

puss!


midsommar

imorse gick jag upp sju -.-. för jag och emil skulle sälja potatis. man känade riktigt bra. 450 kronor. wihooo!
men jag är faktiskt ganska pigg ändå. ikväll vet jag inte vad jag ska göra. men vi har snackat lite löst om att åka till bakken. hoppas det.
mamma gör snitsel nu i köket, min mage är tom. är mega hungrig. men ska kila nu, puss!

btw; TREVLIG MIDSOMMAR ALLIHOPA!!! :)

11 daaagar kvar!

Tja, idag har jag typ vatt på badet. riktigt kul. måste göras om. jag har glömt berätta att nästa vecka sticker jag och julia till helsingborg. i en hel vecka på träningsläger. göttmos! (H)
när jag kommer hem, börjar det kännas sommar på riktigt. fyller 14. ska köpa min systemkamera!:O:O:O
hihih, jag är överlycklig. (a)
råbocka outdoor cup. moha, hestveda med klubben, fakting bäässt!
det kommer bli sjukt kul. min kamera kommer vara med på lägret. men jag kommer ju inte kunna blogga på en hel vecka. :o
men jag ska försöka uppdatera när jag kommer hem. :)
nu ska jag ut  och spela fotboll med bror (mp)

ha det sjukt bra, så hörs viiiiiiii :)


bloggade inte igår

för att jag plockade potatis typ halva dagen. det gick bra faktiskt, känade 420. 420 kronor närmare systemkameran. wihoo. sen åkte jag till åby marknad med olivia. så träffade vi evelina och sandra där¨. så var vi med de. år en munk med choklad och strössel. jag är redigt trött idag. idag så åkte jag med pappa och lämnade potatis, typ i ekeby världens ände. haha. kändes som det iallafall. men vi körde jordgubbsleken. när man ser ett djur, får man en jordgubbe. hihi. det är kul. haha. när jag kom hem åt vi sen plockade vi mer potatis. känade 100 kronor. var inte så mkt vi plockade. nu gör jag inget. men imorgon ska jag till badet tror jag. vill nån hänga med ?
nu ska jag nog kolla film med emil, puss!

beachfotboll

nu ska jag äta & bya om så cyklar jag ner till ip. vi ska samlas där innan vi åker till stranden och tränar inför beachfotbolls cupen i åhus. men jag ska inte med, vi började när det redan var bokat. synd, verkar att vara kul.
jag har inte gjort alls mkt idag, men tjänat 50 kronor har jag, wihoo. imorgon ska jag plocka potatis på morgonen sen ska jag åka till åby marknad på eftermiddagen med emma och olivia.
ska äta nu, puss!

kväll

just nu har jag typ precis duschat. ikväll har jag typ spelat fotbollsgolf med pappa och emli. sen cyklade jag till ellen och spelade brännboll. jag tittar föresten på hiphip. det är fan kul!
ska fortsätta kolla. imorgon blir det träning på stranden. (y)
gött mos!

gör inte fler inlägg idag, så ha en bra söndags kväll! puss!

paddlig i rönneå

vi kom hem typ för en timmesen, från paddligen. kom på 5 plats av 11. faktiskträtt nöjd. men asså det var ingen riktig tävling så, men det är en av grenarna från kvidinge klassikorn.
det var faktiskt riktigt roligt. vi höll på att trilla typ vid en liten fors. så tappade vi en paddel o sen åkte vi baklänges. men det var iallafall kul.
nu vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. ska kanske till ikea och byta min säng. den blev alldeles för hård. kunde inte alls sova inatt. men jag hoppas att mamma kan åka och byta den till en annan. sån som emil har. mega skön är hans säng.
IMORGON SKA JAG ÄNTLIGEN PLATTPERMENENTA HÅRET!

ska städa på mitt rum nu, puss!


paddling väntar mig imorgon

imorgon ska vi paddla nått sånt race på skoj. haha. jag ska vinna. jag ska paddla med pappas kompis och emil ska paddla med pappa. vi äger de lätt!

så altså måste jag sova ska upp tidigt. puss!

hemma från väla










tack mamma, (:

2-1 gött!

igår kväll spelade vi match mot brunnby. det var kul för vår rektor var trännare för deras lag. vi vann iaf med 2-1. reneé gjorde första sen la elin in det snyggt, på det andra målet. bra spelat tjejer!

jag är så himmla taggad nu tills innebandy sänsongen börjar, har fått reda på vilka vi ska möta.



ska göra v mej nu, puss!


familia

igår ( fredag ) var jag på familia. jag hittade inte jätte mkt men två linne blev det. julia och jag är helt crazy asså. jag krockade nästan med en tant. vi blev nästan påkörda av en barnvagn. haha.
linnena får ni ingen bild på för det är liksom bara ett vitt och ett blått.
idag ska vi till ikea och köpa ny säng till mig och jag hoppas att vi går in på väla också. (a)

ni får hur det gick på matchen lite senare, puss!


godnatt kvidinge!

så, nu ska jag kolla film (mp)

stänga datan, puss!

.



- jag är mörkrädd :$

- jag älskar att fotografera, kanske inte märks, men min kamera är inte bra..

- jag längtar som fan tills innebandyn börjar! :D

- jag är ganska blyg.

- VILL ÅKA UTOMLAND I SOMMAR!

kaninungarna


stekt

just nu gör jag ingenting, har inte gjort något kommer förmodligen inte heller göra ngt :(
jag skulle ju ingentligen till badet men det går inte, har brännt mig typ hela ryggen + att det inte är fint väder.
snart sticker jag och julia på träningsläger i en vecka. finns bara på mobilen hela veckan då. så det blir inte ett ända inlägg då, men när jag kommer hem ska jag berätta mkt av vad som har hänt. när jag kommer hem kommer det kännas somamr på riktigt. jag ska fylla 14, köpa kamera, hoppas nu att jag får ihop pengar. hihi(a)

men nu ska jag göra ngt annat, puss!

match på fredag!

jag fick vara med på matchen på fredag. är taggad som fan! kötta! (h)
men jag har brännt mig på ryggen såg jag när jag kollade innan så jag vet ente om det blir badet imorgon med tjejerna, :(. men hoppas att det har lagt sig lite iaf, smörjer skit mkt med eftersol o sånt. hoppas verkligen att det lägger sig. men jag tror inte det eftersom förra gången var det kvar skit mkt.  men pappa säger att det inte är lika mkt som förra gången, tur.
men jag får se annars får jag väl ha en tröja på mig elr nått (A)
vill iaf dig, jättegärna
men nu ska jag nogsitta vid datan lite & sen titta på tv.
ha det bäst, puss!

badet

idag vaknade jag typ tjugo över tio, gick ut ett litet tag i det fina vädret tills olivia vaknade, jag höll faktiskt i en av kaninungarna. eller vänta? ;o
jag har glömt berätta, vi har fått 5 kaninungar. :)
skit söta. som sakt när olivia hade vaknat åt vi rostade mackor ute på altanen i morgon solen, iloveit!
sen stack vi till badet och kom hem typ för en timme sen, så snart ska jag och träna. hoppas jag får vara med på matchen. vill verkligen det. jag är helt tomatröd i huvudet känns som om jag har brännt mig lite, plus att jag har världens vackraste bonnabränna, på ryggen från linnet när vi cyklade med skolan.
tack alla som vi va med på badet, sjukt kul!

ska titta lite på andra bloggar nu. puss!

det har hänt mkt..

fredag
då var det skolavslutning.riktigt skönt, att skolan äntiligen är slut. efter skolan stack jag hem sen åkte jag med pappa till ekeby. sen åt vi på vägen. sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde men det är nog inget viktigt.
bilder på hur jag såg ut och från skolavslutningen kommer nu.


mobilkamera bild inte så bra -.-

   

SOMMARLOV!!!! (H)

jag kom på vad jag gjorde i fredags, va på bio med bästa emma. vi såg sex and the city 2. den var ganska bra med ettan är bättre. sen sov jag hemma hos henne. jag har faktiskt någon liten bild ifrån stan. som ni kan få här. när vi kom hem ringde vi jenny så gick vi och sa hejdå till henne hon åkte till thailand i lördags. kommer sakna henne!

 

lördag
vaknade hemma hos emma åt frukost sen hämtade mamma oss, så åkte vi till oj och handlade till olivias lilla paket. en kaktus blev det av godis och gurka. för hon fyllde liksom inte år. sen när vi kom hem gjorde vi typ inget. vi kollade film sen började vi göra v oss. sjöng typ singstar och spelade guitarr hero. vi var ute och gick en runda också. sen cyklade jag o emma hem kl 2 typ somna direkt. bilder där ifrån  kommer nu.

 det cpar så det blir inte fler -.- 

 söndag
vaknade med emma sen hängde hon med till min match. vi förlra med 3-0, men jag är nöjd för det gick rätt bra för mig, för att vara första matchen. sen åkte hem. så tittade vi på film igen. sen åkte emma hem o jag gick ut lite o sånt. inte så rolig söndag mer än matchen.

måndag
jag va med ellen, vi spelade rätt mkt fotboll. sen var det träning, gick väl hyfsat. sprang 60 meter på 8.66. super nöjd!
sen duscha jag satt lite vid datan och sen sov jag.

tisdag ( idag)
va med ellen först, tittade på film och scrapbookade. fick gjort ganska mkt. sen kom olivia & nu är hon är så vi ska hitta på ngt nu, sorry för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag ska bli bättre, puss!


olivia

nu sitter jag och emma o tittar på playa del sol. det är riktigt kul. jag har precis plattat mitt hår.nu ska jag trippla mitt hår sen emmas. men vi måste göra det nu.
bion i går va bra iaf.

puss!

15o inlägg!

Detta är mitt 150 inlägg. och jag har haft bloggen sen januari. måste börja uppdatera lite mer.
i skolan hade vi först bild. sen "tittatde" vi på 9;orna mot lärarna på brännboll och sen fotboll. sen matte i datasalen efter det så vi klart filmen. sen sluta vi.
och då stack jag emelie, jessica, ellen, emma och olivia till roma. gött asså!







tack för idag! :D §§

gooooood

night ;)

Så nu kallar sängen. är inte jätte trött men ska lägga mig och hitta någon att messa med.
imorgon blir det sita dagen i skolan ( utom skolavslutning).
sköönt!
men ska dra puusss!

// tha king moi :D

matchdax

fotbollen, gick faktiskt bra, för min del. jag ska iallafall vara med på match ihelgen. min första fotbollsmatch. är nog lite nervös.

det var andra saker som inte var så kul. någon krocka precis utanför ip. en bil och en moped. kom 2 ambulaner elr det ena kanske va en akutbil, 3 brandbilar och en polisbil. kunde inte alls koncentrera mig på träning. var rädd. tycker synd om den som blev påkörd, körde på och de som såg det. jag hörde bara när den personen skrek. :S
o, fyfan..

men nu ska jag hoppa in i duschen, puuss!

paraply

möög, asså. Trodde ändå att lagdagen skulle bli bra. Men ja, det var väl rolig ibland, men inte alltid. Och jag o sanne var bäst på att gå över "stenarna". Men jag stör mig på en viss person, nämner inga namn, men vissa vet vem. Ellen & olivia. Jag orkar inte bry mig.
Så. Nu har jag klagat klart. (:
Det var ju mkt possitivt i skolan också. Håla på bilden. Yes, satsar på att få det imorgon också. Vill verkligen inte ha bild mer, tråkigt. En ytterliggare perfekt dag med girlsen (y). Så sjukt bäst ni är, jag älskar oss!
Nu är det bara en lite halvseriös dag kvar. Imorgon ska vi se på brännboll & fotboll. Sen typ ha prisutdelning. Sluta 12 sen äta pizza, najs ! :D
Det ända jag kommer sakna i skolan är alla kompisar man inte träffar isommar. Ska ändå försöka hålla kontakten med de. Nu ska jag snart om en timme ta o byta om. Sen cykla ner till fotbollen. Sen tror jag att jag ska beställa ett fotbolls träningsställ. De är fräcka & sköna.
Om ni har tur kommer det ett inlägg efter träningen, ;)

Dagens outfit;


Dagens låt;
Molly sandén. Så vill stjärnorna & hallelujha


godnatt

Nu hade jag tänkt att masa mig i säng. Är riktigt trött. Men vi hörs imorgon, puss!

GODNATT SVERIGE!

ps. jag ändrade headern, vad tyckts?


snart, snart....

Chaa!
Idag i skolan hade jag värlsta överskotts energin. De flesta bara, vad har hon fått i sig? sluta emmy! Det gör det ju bara ännu roligare.
Nu är det verkligen inte långt kvar tills vi slutar. Rättså chill dagar kvar. Imorgon ska vi typ ha lagdag kl. halv tolv elr nått. Jag hoppas att lektionerna innan blir lungna. Typ fysik, bild & något mer. Min hjärna har slutat funka. Iaf på torsdag ska vi titta på fotboll & brännboll i två lektioner tror jag det va. Sen slutar man tolv & då ska några tjejor i klassen dra t Roma & äta pizza. Fredag SKOLAVSLUTNING!!
Min klänning jag ska ha ska jag lägga bild på senare.
När jag kom hem från skolan så åt jag lite äppelkaka min snälla bror hade bakat när jag kom hem. Riktigt lyx här ju;o
Sen gjorde jag ett typ armband till han med hif's färger, det blev fedt najs. Har bild på det, men den är inte så bra.
Bara en sista sak om skolan, det känns son alla lärare stör sig på mig -.-. ahh, tur att man slipper de snart.
Sen hade mamma köpt en penna man kan skriva på kläder, så jag I (L) innebandy. Det blev inte världens bästa, men funkar att ha nu i sommar. Men det är alldeles för stort, linnet då. Typ mammas som hon inte använde, så jag får sätta säkerhets nålar i sidorna  & vika upp det. Men jaja, strunt samma.
Header har jag också gjort. Blev ganska nöjd, ska ändra är lite, så jag får se vad ni tycker?
Bakgrunden är nog också lite tråkig, så det får jag också fixa.
Ska lägga in bilderna nu & mamma håller på med maten. Nypotatis, mums!
Höres, puss!

 Emils armband.

 Mitt linne.



5 !!!!

Tja, fem dagar kvar den sommarlov (H)
Fedt najs! Längtar.
Idag i skolan hände det inget speciellt. De två första lektionerna imorgon ska jag vi se film. Det andra landet elr något. Fick också tillbaka ett gammalt förhör, mvg på det! :D
Men ska snart cykla till fotbollen om jag inte får åka bil för det regnar. Men ska fortsätta nu puss!






tältning till 89 %

Igår kväll kom elin hit. Så sov hon här. Riktigt roligt asså. Vi var typ ute & var i tältet. Fedt najs! :D
Jag har några bilder också. Som ni kan få här under. Idag spelade vi in en film. HHAHA! Fy fan vad kul. Den kommer jag läga ut här i detta inlägget. Snart ska jag möta olivia så ska vi cykla en runda.
Jag har fortfarande riktigt ont i min rygg.  Men ska hämta kameran, puss!








JAG FÅR DAMP DET GÅR INTE ATT LADDA IN VIDEON!


kungen larsson *tror han*






soligt men ändå segt -.-

Idag gör jag ingenting. Imorse städade jag och emil lite i köket. Sen gick vi ut & spela fotboll. Och sen kom emil hit. Så ikv ska dom sova i tält. JAG VILL VA MED NÅGON MEN INGEN KAN!!! :(

Men jag gör inget så bara ring, CAALLLL MEE!

Alla andra är typ ute o solar, men det kan jag ju inte, för min rygg är stekt. :/

puuss!!

ååå-torp

Idag har skolan varit ganska soft. Typ spelat brännboll med 7:4 på so. Sen på svenskan körde vi dunkgömme. Och idag cyklar jag inte dit. Åker bil med papap ist. Men jag har inte bloggat så mkt på sista tiden, vet inte varför. Men det kommer ju inte bli mer om man säger så. Sommaren närmar sig & man är ute mer. Men en sak kan jag säga jag har redan brännt mig rygg -.-. Ont som fan nu..
Men nu har jag precis gjort v mej klart. Så önskar vi de lycka tíll på matchen.

puuusss!


ballerina

Idag har vi vatt ute o cyklat med klassen och alla andra sjuor. Riktigt kul. faktiskt. Vi körde lite fel & kom tillbaka till samma ställe vi hade vatt på. När vi hade cyklat klart fick vi sluta & vi var klara tio i tov för jag var hemma tolv typ.
Iaf, så direkt när jag kom hem bad mamma mig putsa alla rutor så gjorde jag det, se var det på med bikini o jobba på solbrännan. :D
Imorgon har emil match så jag ska sticka och kolla på den. Kanske åker till ip o kollar på p-94 tror jag det är också. Menmen, Måste fortsätta skriva på min bokreetion nu, puusss!

RSS 2.0