kemi

jag har inte alls haft tid att blogga idag eller nån annan dag.
har haft så mkt att göra, träningar, läxor och kompisar, konfa sen seriepremiär på lördag.
snart ska jag gå och läsa kemin och engelskan ska också träna på lite till sen ska jag kolla på idol om vår cpiga tv inte dampar. För vi bygger ju övervåning, mitt rum är snart klart. Kan fotta det nån gång och ladda upp bild på det.
Så antenen flyttar sig, aja får se annars får jag kolla på något annat. Sen ska jag tvätta av ansiktet och måla naglarna. Kemin väntar, pusshej!








hoppas nu tven funkar! (Y)




nya kläder

idag kom paketet från hm. Sakerna passade och jag gillar de grymt mkt . (Y)
jag orkar verkligen inte fotta allt elr nått. Så ni får se det efterhand.
Imorgon är det konfa klockan nio på morgonen! :O
drf ska jag platta håret ikv så hinner jag iaf sova tjugo minuter längre typ.
Inatt var jag och hela klassen i maglaby. haha. det va fett kul!
jag hade aldrig kameran med men emelie hade så jag förväntar mig bildern på facebook! :)

puss

nu är det höst!




danahenrysson



klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Don't stop believin'

Hejsan Svejsan söta bloggläsare!
Imorse gjorde jag ingenting mer än att vakna och äta sitta lite vid datan. Klockan tolv typ lite senare åkte pappa och jag till samligen i sporthallen. Efter det åkte vi till munka. Spelade träningsmatch. Gick väl hyfsat för mig. Men vi vann med 1-2. Jenny fick pass av mig typ 2 minuter kvar av matchen så satte hon den. Det va redigt gött för de ledde ändan till 3 parioden sen gör vi 2 mål. Fanny la in en snyggt i kanten!
Nu ska jag gå och duscha. Sen titta på TV tror jag, för jag är riktigt trött. Imorgon är det träning som vanligt sen ska jag kolla damernas match. Där Emma & Frida ska va med. Hoppas det går bra!
Ikväll blir det kolla Ensam mamma söker, ska nog läsa lite också.
Shit, måste skriva klart bokreccentionen också. Ah, så mkt jag fick och göra. Jaja, ska ta och sätta igång med det, puss



åkibs tjejer, vi gjorde det igen!


en snabb uppdate

kvällen igår va kul. hittade bara på massa skit, haha. Kameran var ju inte den som var mest aktiv om man säger så. Men några blev det o det vet jag inet om jag pallar lägga upp så vi får se.

Matchen imorse var fett bra, VI VANN MOT SERIELEDARNA MED 2-0. BIG LOOOOVE KVIDINGE! ♥
Jag spelade inte mer än 25 minuter. Men det regna och blåste som sören.
Det blev blod, svett & tårar. Inget blod som tur är (Y)

Ska nog starta tv;en, puss


risk

Idag var det samma veva som vanligt, skola osv. Ikväll ska jag till olivia och spela spel som jag sa o förra inlägget. Det blir väl kul (y). Kameran hänger med så det kommer förhoppnings vis lite bilder.
Ska gå och göra v mej nu, puss


nanna kudden (;


BRB!


never let you go

Hemma från skolan för en timme sen. Rätt kul, fast det va vår längsta dag denna veckan. Men ett + är att det är fredag imorgon! Ska spela risk men jenny, olivia och Ellen. Det är faktiskt kul, jag vann nästan förra gången. Ikväll händer det inget speciellt, ska plugga engelska och senare titta ett avsnitt av idol. Om min data inte segar som fan.
Ska kolla vidare nu, hade! ;D


onsdag, det betyder träning!

Skola idag, segt som vanligt. Men rätt kul ändå. Ska snart åka och träna innebandy, hinner inte skriva mer pappa ska förhöra mig på läxan, puss

1-många mål

preis så blev det på emils match igår. De förlora mot höganäs tror jag det va.
Iaf så spö regna det och selma blev rikgit trött och hennes hår blev våffligt. Hon va så söt.

Jag fottade inget på matchen., pga att det regna. Så det blev bilder på dit vägen och hem vägen :)




sjuk

just nu sitter jag och kollar på tv håller på att lägga in lite bilder sen helgen som kommer upp här sen. Ikväll ska jag till innebandyn och ta matchställ tror jag. Men jag ska inte träna. Ska fortsätta kolla tv . puss


glömt att blogga

jag har tyvärr glömt att blogga på hur längesen som helst. Men nu när skolan har börjat och allt sånt hinner jag inte. Men jag ska ta tag i det, klämma in det på ngt sätt. Just nu mår jag inte alls bra. Helt tung i huvudet och förkyld. Så jag sms tränaren innan att jag inte spelar imorgon. Ska försöka bli piggar tills på lördag då vi möter munka-ljungby borta, en träningsmatch. Jag är så jävla taggad. För åkibs ska visa var ribban ska ligga.

Igår kväll var jag och emma hos Emelie. Haha, det var riktigt kul. Som sakt vet ju redan alla att jag och emelie är bra på att sjunga, så de som va i emelies stooora hus igår behövde inte alls lida! (AAA)
När jag och emma skulle dit, regna det lite och jag skjutsade emma typ upp för en bit av odenbacken. Och det va jobbigt. Men vi klara det, väl uppe cyklade vi förbi hennes hus sen hittade vi henne, vi hade kommit för långt. haha, ni bryr er inte så mkt om det förstår jag. men ska dra nu, puss!


idol

ändrade planer , det blir idol ju för fasen!


förkyld

just nu sitter jag i min säng med emils data o kollar på tv. Jag fryser och är varm på samma gång. Jag mår helt enkelt inte alls bra.
Imorgon ska jag spela match, får se hur det går. Ska försöka så gått det går fast jag är förkyld.

ska hämta halstaletterna nu och titta på extrem home makover tror jag, puss och hörs sen kanske. (Y)

liseberg & dykning

Liseberg i lördags med världens bästa fotbolls lag, riktigt roligt hade jag!
för att hitta två videoklipp kolla på emmyjönsson@facebook. Vill verkligen göra om det igen!






det blev tio åk i kåleradon, har fan aldrig haft så kul i en karusell som då. Och den vita läskiga, kommer du ihåg jenny?...



ööööö, asså fan vad äcklig hon va, så typ ut som den på bilden förutom prickarna:S

Dykningen idag gick väl sådär. Asså det va kul och så, men det var rätt läskigt att andas under vatten i en tub. Men det var ändå en upplevelse, att man har provat så ja.
Men jag såg ändå en elr två fiskar. haha. sen simmade jag in i typ tång så det fastnade på cyklopet haha. 





det kommer komma mer uppdateringar hoppas jag själv på att jag hinner:)  

segaste, eveer!

förlåt, för att jag inte hat bloggat på sista tiden. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, jag har liksom bara spelat innebandy hela tiden. I tisdags spelade jag träningsmatch med damerna, jag är nöjd med min insats. För att vara minst i laget. Idag har jag inte gjort mkt mer än att vatt i skolan. Det är riktigt segt, för nu är allt allvar. Varje sak man gör. Shit, jag måste läsa samhället tills imorgon. Det ska jag göra när jag är klar här. Jag ska göra ett inlägg imorgon. Kanske ska till Familia, och byta mina skor. Ska kolla lite på hm & gina då också. Har verkligen klädproblem nu känner jag. Det är så jobbig, har panik varje morgon. Nu ska jag titta film + läsa samhälle och lite i min bok. Ska liksom lämna in två bokreccentioner innan lovet och jag är ingen bokmal precis. Snarare tvärtom. Har inte läst en ända bok på hela sommaren. Men vi säger så för idag, så hörs vi imorgon, puss


fortsätt kolla ändå fast det går lite hickit med bloggandet, ska bli bättre! (;

RSS 2.0