ellenkväll

Hej!
Emma var hos mig idag. Kanske inte jättekul. För när vi kom och skulle hämta min cykel var den snodd. Så vi gick runt i 2h o leta efter den. Men vi såg inte den, bara två andra. Så vi fick anmäla det, sen får vi se vad som händer. Ikväll åkte jag till Ellen och vi Scrapp Booka. Jag gjorde tre stycken.
Imorgon blir det ullared. Äntligen, känns typ som jag inte har vatt där på 100 år. Fast jag kan konstaera, att det har jag. Jag lärde mig zorra lite hos Ellen. Faktiskt nöjd. Jag och Fabbe spelade lite innebandy. HAHA.
Just nu lyssnar jag på musik. Lite olika, jag har konstaterat att man blir glad att att lyssna på musik. Imorgon får ni smsa mycket på väg till ullared. Ska snart gå och sova, eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Jag har fixat ELLENS  blogg lite nu ikväll. Kolla på den igen om att klicka på länken.
Senare någon dag kommer jag länka till alla bloggar jag kollar på dagligen. Så det blir nog imorgon.


kram.
emmy.♥

emma idag, igen..

Tjena, ska snart cykla o möta emma. Först ska jag göra v mej lite se ta på mig. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men iorgon blir det ullared. Så jag skriver mer senare. Ha det bra ! (y)

emmy.♥

gratismode

BLI MEDLEM GENOM ATT KLICKA IN PÅ DENNA LÄNKEN!

http://www.gratismode.se/?c=81137


emma

Hajsan!
Igårkväll bestämmde jag och emma att jag skulle komma till henne, jag fick packa på fyra minuter och ta mig till bussen. Men det funka, jag kom med den sista bussen. Så igår var vi ute i byn med Catrin, Elle och Jenny kom sen. Det var grymt kul. HAHA. Sen gick vi hem, satte oss vid datan. Och hade ännu roligare. Sen hade vi ju lite telefonsamtal med en "äcklig liten fjortiS". Så jävla ful! När vi hade surat klart, snacka vi hemlisar.
DET SÄGER VI ALDRIG TILL NÅGON, INTE LÖNT ATT FRÅGA!
Sen sommna vi halv två typ. Och vaknade 10 över 9 :o. Vi sov inte jätte mkt, så båda har sjukt dålig humor och skrattar åt allt. HAHA.
Idag ska vi, ja vi vet inte vad vi ska göra. Så ni får ringa om ni vill hitta på nått?
Jag åt två rostade mackor till frukost, om ni vill veta?

kram, emmy.♥




synd grabbar, ni tar dom näst gång!

Ja, som rubriken lyder, så åkte p12 ut i kvartsfinalen, jag tyckte att dom spelade riktigt bra. Men det gick inte ändan fram. Jag var där med, elle, dana, emma, sofia, jenny, några andra. Det var riktigt kul. TACK FÖR DAGEN! Imorgon ska man va med emma o sova där tills på tisdag. Vi kommer ha grymt skoj, som alltid! Nu ska jag nog bara fixa lite o kolla på tv o lyssna på musik. Oh, ja. Sånt XD.

kram o puss.

emmy.♥


sporthalls helg

hejhej.
Som jag sa igår spelade vi DM isportgallen, och idag ska jag dit igen med Dana. P12 spelar ju. Men vi ska köra kvart över 12. Så innan dess behöver jag :

- Platta håret
- sminka mig
- äta
- lite annat


Så jag får nog börja nu. Men ni får ha en bra Söndag, för det ska jag ha!



emmy.♥




jag vet inte varför, men jag  gillar denna bilden! :D

dm idag

Tjnixen blixten!
Idag var det DM i sporthallen, vi gick inte vidare. Men vi vann en match, spelade lika en förlorade en. DEt var väl sådär bra´, men vi spelade riktigt bra! Vi kunde vunnit sista, om vi inte hade blivit för uppstressade. Men imorgon ska jag o dana kolla på p12. Som har gått vidare till kvartsfinal. Lycka till säger jag bara! DEt kommer nog bli väldigt spännande, för dom är riktigt duktiga. Men jag orkar inte skriva mer.

se ja !


emmy.♥


2 dagar kvar.

Tjena.
Idag var det först skola. Vi hade bild, jag blev nästan klar med mitt " landskap ". Om ni har tur kan jag fotta det o lägga in det här. Efter det var det fysik. Då skulle vi koppla ihop olika elekrisitet saker, mitt och Ellens klabbade hela tiden. Så vi fick inte mkt gjort. Vi hade rast sen o då gick vi t ps. Ingen ute., tråkisar. Så vi bestämmde att vi skulle gå dit efter maten också. Vi hade matte innan maten o jag fick reda på att jag hade VG på både provet och diagnosen. Gott! På lunchen gömde vi Ellens äpple. haha. Det var skit kul. Sen direkt jag jag och Olle bolle, som åker till Österike imorgon, till uppe och köpte musli. Jag kommer sakna dig!
Sen var det segt på eftermiddagen. När jag kom hem åt jag, tetades lite med min bror o hans kompis. Skit kul. HAHA! Iallfall måste jag göra klart läxan nu. Imorgon ska jag nog följa med Elle hem. Länge sennn. Kommer bli as kul. Dm på lördag, TAGGA. Alla ska komma till åstorps sporthall!

emmy. ♥

sommar outfits



Allt från H&M.



Allt från Gina Tricot.




Detta hade jag kunnat tänka mig att gå i, i sommar

vi (L)



vi(L)


Ginatricot - 99 kr



mörkblåa jeans tights, inte världens bästa bild. Cubus - 299kr


familia, med dana.

Tjenis Penis :p

Idag har jag först varit i skolan, efter det skulle jag med Dana till familia. Där köpte jag en tröja + ett par jeans tagiths :D
Tack för dagen!
Snart börjar mästarnas mästare. Det ska jag se!
Kommer blider från familia snart :p
Puss.

emmy.♥

Det blev ekebo ändå!

Hejsan Hoppsan falllerallera!
Igår typ en halvtimme innan ekebo börja bestämmde jag med julia o ellen, så vi åkte dit! Det var grymt roligt. Jag måste dit fler gånger. Just nu tittar vi på film. Sen ska vi nog äta frukost. Så ni får ha det göttt. Jag orkar inte skriva nu.



emmy.♥


blir'e nog ingen ekebo.

Godmorgon solstrålar!
Idag sov jag till halv tio, sen åt jag fukost borsta gaddarna och nu sitter jag här. Idag ska vi till morfar.
Men jag vill till ekebo, men jag hade hunnit om någon hade kunnat åka med mig. Men jaja, sandra och ellen kan ju inte hjälpa att dom blev sjuka. Men jag kanske skriver lite senare, annars får ni ha en underbar lördag, det tänker iallfall jag ha!

Spageti och köttfärsås, trevlig helg!


emmy.♥



dana & jag (L)

hos ollebolle (livan)

Tjena hejsan alla glada människor!

Vårt inernet där hemma, suger -.-'  Det kan sänka sig i närmaste sjö! hahah!
Olivia har harft värsta cp-ryck hela dan. haha! Men jag gör nog inte mer inlägg idag. En ska vet jag att dagen har varit seg som fan! haha.

puss från emmy ♥

träning snart (y)

Tja!
Vaknade halv sju idag. Gjorde v mej o cykla till bussen. Jag var fem minuter tidig idag till och med! Dagen har varit riktigt seeeggg! Vi hade först fysik, jag fick VG. Rätt bra, tror jag. Sen hade vi då fördjupning i Svenska. Riktigt tråkigt. Buhu, pallar inte det! Sen efter det var det rast. Vi spelade pingis. HAHA. Gympa efter det, vi spelade vollyboll och Presidenten och livakten. Jag och ollebolle var bäst! Sen åt vi, ris o korvstroganoff. Mums.
Sen var det biologi som gällde, gjorde typ 2 papper bara.  So:n, var inte lika seg idag, men ändå seg. Han babblar hela tiden 24/7. Sen sista lektionen var språk. Franska, är faktiskt svårt. Men jag o Sandra är bäst på det!
När jag kom hem, åt jag. Så jag är riktigt mätt nu! Och sen satte jag mig lite på bdb@, musik och börja blogga!
Ska göra v mej nu, för vi ska åka om 40 minuter till träningen. Det kommer bli grymt roligt! JAG ÄLSKAR INNEBANDY!
Vi ska ta lagfotto där idag, så man får göra sig extra fin. HAHA, skojade bara.
Ingen läxa tills imorgon, men massor t på fredag.

// emmy.♥


jag måste skärpa mig!

Tjena bloggen!

Jag lovar att jag ska börja göra minst ett inlägg varje dag (a). Jag hoppas att jag klarar detta nu.
Nu hade jag tänkt att berätta om vad som har hänt på sista tiden.

13/3-Lördag. Då var man på väla med Sandra, Olivia (ollebolle), Ellen och söta Dana. Riktigt kul. Jag köpte ett par shorts o linne till ekebo. Ni har ju redan fått bilderna som Dana tog därifrån. Vi åt på McD, då tog jag kyckling bitar, o milkshake, pommes. Mums. Sen köpte vi sluch ( isdricka ). Typ alla mina favorit smaker , funka inte ;/. Vi tog bussen hem, vid fyra. Föresten på morgonen när vi skulle åka t väla så, var bussen 40 min sen ;o . Så då gick vi in hos Dana o varmde fingrarna. På kvällen skulle vår familj till Danas familj:). Vi åt jakatana. Mums. Gott! Emil gav det 5 i betyg (y). HAHA. Sen satt jag o Dana vid Datan & fotograferade lite och kollade melodifestivalen. Själv tyckte jag att fel låt vann, Erik Saade var klart bäst! Annas låt var bra, men för mesig. (a). Sen kl. ett typ åkte vi hem. Trött & glad efter en härlig dag med tjejerna & danas familj. Puss på den dagen. ♥





Linnet och Shortsen jag köpte på väla :)

Rött Linne, Cubus 99 kr

Mörkblå Shorts, Bik Bok 249 kr


Bilder sen kvällen hos Dana, Crister, Lotta, Rasmus, Lucas :)

     






14/3-Söndag. Först sov jag till kl. 10.20, riktigt trött sen dagen innan. Tog en macka o kolla på Tv. Kl. 12.45 hade vi samling till vår match i bromölla. Riktigt långt var det dit, tog typ 1 o ½ h -.-'. På vägen dit/hem åkte vi med Dana och Lotta. På väg dit var jag nog inte så roligt, var as seg o trött. Men det funkade nog. När vi var framme i Bromölla kollade vi på en p14 match ett litet tag innan vi skulle ut o gå. Bjuvs p14 vann med 8-1 (y), dom vann serien. Dom hade grymt coola tröjor, där stog på framsidan "Seriesegrare" och på baksidan " Möter ni oss  krossar vi er " Skit coolt. Jaja, när vi hade vatt ute o gått o lekt på en lekplats, skulle vi ner o byta om o sen uppvärmning. Det gick väl hyfsat bra. På matchen efter, eh kommer inte ihåg vilken pariod, vi ledde i allafall med 2-0(y). Efter ett tag börjar ju deras nr. 17. AHHH! Jag vill inte prata om henne. Hon filmar så vi får utvisning hela tiden:@. Frida fick 7 min den matchen ;o. Vi förlorade matchen med 3-2 :/, tack vara domarna!  Ja, vi behöver inte prata om det. På vägen hem, åt vi på McD igen, haha. Jag får börja göra sit-ups. Iallafall, jag åt kycklingbitar, pommes och milkshake. Och jag o dana tog vars en Mc Flurry med Lion smak. MMM. När jag kom hem dusha jag direkt o satt vid datan o sen sommnade jag. zzzz.



15/3-Måndag. Det börjar med att jag vaknar halv åtta. För vi har sovmorgon. Yippi! I skolan har vi först mentorstid, dom babblar på som vanligt -.-'. Efter det är det 10 rast. :). Engelska efter det sen mat. Och maten var förmodligen inte god, kommer inte ihåg vad det var. Men sen har vi lunch rast. vi spelade pingis om jag inte mins fel xd. Det är grymt kul. Efter maten hade vi svenska, sen matte. Asså vår matte lärare har damp :s. Hon blir sur för allt. Hon sa så. " Ni kan hämta mig på lärarrummet när ni har pratat klart " haha, palla :p. Ja, ingen hämtade henne så hon kom igen. Efter matten var det Innebandy-inriktning. Och vårt lag vann alla matcher (h). Jag var med, fabian, albin och sebbe. Vi var bäst (h)! När jag kom hem blev det äta sen data o läxa. Sen träning på kvällen, det var faktiskt roligt (Y). Sen hem äta o zzz.




16/3-Tisdag(idag). Idag gick man upp halv sju. Gjorde v sig o cyckla till bussen. Som jag trodde att jag skulle missa. puh! När vi kom fram till skolan, blev det först Svenska, sen So, buhu. Jag trode jag skulle sommna. HAn babblade om allt möjligt, fattade inget typ -.-'. Efter det var det tio rast sen, någon konsert i björnen. Men musik lärarna o någon annan. Tråkigt, säger jag bara. Jag o Ellen o Sandra flamsa o tramsa hela tiden xd. Man gör allt för att få det roligare. HAHa. Efter lunch spelade vi pingis med 8:orna. Det var grymt kul. Sen hade vi Engelska, Slöjd, Idrott. Men smarta jag hade glömt gympaklädder :p. hihi. Sen ringde mamma o sa att man skulle klippa sig, så då åkte jag till frisören o klippte topparna o det uppklippta. Det blev väl ganska bra tror jag :p.
Och nu har jag ont i handen så nu skriver jag inte mer idag. Puss hej från en ont i handen emmy. ♥



hos dana..

hejsan...
ni kan få bilder från väla idag :)


dana o jag på glitter...


ellen, tönten ni vet :D

livan... :D

sandra..

efter denna dagen blev olivia o ellen trötta så dom vilar på lindex..




puss o kram

emmy ♥

väla idag! :D

hejsan, idag har jag vatt på väla men olivia, sandra, dana, ellen :) riktigt kul..
jag köpte ett rött linne o shorts t ekebo :p
jag har precis fixat mig för nu ska vår familj iväg t dana ! puss

jag lovar att det blir inlägg där! :D


blir'e nog jonnis idag :D

som rubriken, kommer kanske jonna hit idag o då ska vi fotta så ni får se bilderna sen:D
Idag har det varit skola som vanligt ;s
men vi spelade ju pingis, igen haha
Det är grymt kul.
Men snart komemr jonna nog, puss :p

jag orkar värkligen inte blogga -.-'



internet = fuckt up :@

tjenixen hallå!

vårat inernet har varit helt konstigt på sista tiden, så det har inte blivit så mkt bloggande. Men jag har precis kollar andra avenyn. Riktigt bra program altså :o
sen har ajg städat lite under min säg o så, för där va damm:p
Men ni kan få en rolig sak som jag kom på precis sen:)
läxa har jag också, riktigt mkt bara för att jag glömde matten till igår ;p

men ska gå o göra det nu puss! :)(L)



just nu spelas!


välaa





Ja det blev lite blandat.

Tack pappa för skorna! :D


emmy.♥

jag vet, jag vet...

hallå :D

jag vet att jag inte har bloggat men jag ska städa nu så puss! :D

bloggar mer när jag kommer hem från väla, om vi nu ska dit ! :d

RSS 2.0