fotbollsträningen

det gick väl hyfsat bra, tror jag. Skjöt något bra skott iallafall. Men nu måste jag gå & läsa min bok ska lämna in recention på den på fredag. Typ 100 sider kvar. Lycka till (y)
Det låter kanske inte mkt men jag HATAR att läsa. Så tråkigt asså.
Imorgon blir det skola sen skulle jag igentligen med julia & felle till hyllinge. Men det pallar jag inte, så jag åker med emma hem ist. Jag dissar ju inte de, dom är ju redan två. Så ja. Jag åker med de nån annan gång. 
 
Men ska stänga datan nu & gå o läsa, pusss!

det var läänge sen!

Just nu sitter jag med engelskaboken uppslagen & tittar på den. Måste börja öva på glosorna innan jag sticker till fotbollsträningen, har inte vatt där på jättelänge.
Idag i skolan hände inte så mkt, mer än att jag trode jag hade blivit av med nycklarna, var säker tills jag kom till cyklen o då låg de i väskan. Haha. Ibland kallas man ljushuvud. 
Ska plugga nu sen drar jag till fotbollen, puusss!

godmorgon

Nu är jag helt klar och ska snart dra till skolan. Kommer väl bli sådär halv bra dag idag, eftersom att jag är väldigt trött.

Idag tog jag bara på mig tigths & en tjocktröja & ett linne & in lovely convers!

Hoppas ni kommer ha en bra måndag, puss!


Burningball

Igår kväll så åkte jag till emma efter att vi hade vatt i Ä-hom. Då tittade vi på tv & gjorde v oss lite sen gick vi ut. Först gick vi till Elle o tog ut henne. Sen blev det helt plötsligt att vi spelade brännboll. Haha. På bks fotbollsplan. Riktigt roligt!
Vi blev ganska många faktiskt, Frida, Fanny, Ebba, jag, Emma, Juhlia, Klara, Jenny, Amelie, Dennis, Viktor, Kim & Pontus. Och josse var också där men hon spela inte.  Jag tror det var alla som var med och spela. Sen när vårt lag hade vunnit gick vissa hem. Efter att vi de hade cyklat runt lite med olika cyklar och tränat på att skjuta. Sen kom Sofia & Rosanna cyklande. Så var de där, sen cyklade/gick vi o möte Jenny, Sanna, Amanda. Så stannade vi där utanför någon lägenhet. Och så var det några som Jenny o de hade vatt hos innan där. Som kastade ut typ vatten & burkar. Haha. Tack för en rolig kväll alla!

Idag ska jag åka & titta på min brors fotbollsmatch, vet inte var det är, men kameran följer med. Så det blir kanske någon bild här sen om jag får någon bra. Men ska göra v mej nu. Ha en bra söndag så hörs vi senare!


hittad,

Bilder sen vi var och sprang i hembygsparken. 5 km sträckan tog jag och ellen.









- Min goá glass! :D

Jag orkar inte ladda upp fler, men där va ett jätte litet söt get unge. AHAH. Vet inte vad det heter :$

jag hittar inte kamerasladden :(

Jag hittar inte min kamerasladd. Får paanik. För jag har bilder sen vi var i ä-holm som kommer komma upp här. Så jag måste verkligen leta nu. Jag kommer berätta lite senare om vad dom hände igår kväll. Pusss!

nu har ni fått mina två senaste dagar i bilder

Det har varit en helt fantastisk vecka denna också med helt underbara vänner!
Imorgon ska jag nog springa änglaloppet i hembyggsparken & sen bär det av till emma med mkt skoj! :D

<------------------ SKOLAN SLUTAR SNART!


steka & sola, med glass i handen!




200 år

Det var 200 år sedan Kronprins Carl-Agust trillade av hästen, i kvidinge & dog.









Detta firades med ett uppspel hur det kan ha sett ut.


äntligen





vet inte vad jag ska skriva

Det har inte hänt så mkt på sista tiden faktiskt. Jag har mest vatt i skolan & ska snart ut o springa. Annars har jag pluggat o sånt.
Imorgon ska min bror till bk, hm kul ? nej!
Och så ska jag se, vårshowen på fredag. Kuligt, fast många säger att den inte är bra. Men får se.
Ska byta om snart, puss!


ansiktsmask

sitter med en ansiktsmask i huvudet. Ska snart  tvätta bort det, så det blir väl bra. Idag var jag i skolan, sen när jag kom hem, titta jag lite på tv, sprang med olivia. Sen ska jag börja på läxan snart. Så jag berättar mer detaljerat senare. Imorgon ska jag med emma hem. Kommer bli lika kul som vanligt. Ska dra nu, ses!

goderkväll

Jag kom precis in från o ha städat klart pappas lastbil. Då blev man 200 kronor rikare + 200 kronor närmare systemkameran. HAHA.
Det är det ända jag har gjort idag. Annars har jag bara suttit o degat framför den här makapären.
Imorgon är det skola, buhu. Men det är inte långt kvar nu. Vi ska se vårshowen på fredag och jag längtar för sandra ska sjunga. Hon är riktigt duktig. Juste, melle ska också sjunga, hon är skit bra!
Men nu ska jag kolla om bilderna från ekebo har kommit in, hade bra!


www.kungida.blogg.se



Kolla denna sötnosen blogg, så blir hon glad! :D ♥

godmorgon

Nu har jag precis ätit klart min frukost, som var två mackor och ett glass oboy. Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt.
Jag vet  att det är konfa i åstorp , men jag tror inte jag orkar åka dit.
Igår kväll var ellen här, då fixade vi mest lite på bloggarna & tittade på tv på datan.
Sen åkte hon hem typ elva & då gick jag och duscha. Sen sommnade jag.

Men nu ska jag titta på något tråkigt på tv, pusshej!

innan kvidinges konfa










sommarsol (L)

Igår va man med emma igen. HAHA. Vi satt vi datan där ute & hade grymt kul. Sen blev vi lite rädda så vi gick in. Sen gick vi o la oss halv ett & var riktigt trötta. Sen nu imorse vaknade vi gjorde v oss och gick upp på vår byggställning och fottade. Riktigt kul asså. Det blev många flipp bilder som kommer komma in på bloggen, lite senare idag. Och jag vill verkligen att bilderna från ekebo ska komma in. Och att ellen ska skicka dom från konfermatinonen. HON MÅSTE GÖRA DET IDAG!
Jag ska nog vara ute mkt idag men jag vet inte vad jag ska göra, kanske städa pappas lastbil på utsidan & käna lite pengar. Behövs verkligen för att få ihop till min kamera. JAG LÄNGTAR SOM SATAN!
Idag har jag på mig ett svart linne & shorts. Inte så märkvärdigt. Plus att ikv så ska jag nog va med ellen ett litet tag. Men ha det bra, så hörs vi, puss!


 

I miss summer 2009 !


igår & today i ord

Torsdagen blev inte jätte lyckad, blev att jag satt på akutens reception klockan halv tre typ. Ni vill ju gärna veta varför, så det ska jag berätta. Vi var typ utanför ps o hade allmänt kul. Så skulle jag rätta till min fläta så satte jag klämman mellan läpparna, så sa nån nått roligt, så lutade jag min bakåt o skratta, så åkte klämman ner i halsen. öööö, säger jag bara. Så drack jag mkt vatten på hk. Men det hjälpte inte, mådde ändå piss. Så jag fick gå in i deras sånt lärar rum  där. Och ringa mamma. Så sa hon att vi skulle till akuten. För om man svalde saker över 3 cm skulle man åka dit. Så när vi kom dit, såg ju hon i recceptionen att jag var mer än 5, som man brukar va när man sväljer saker. Så skrattade hon i recceptionen. HAHA.
Men vi var inte där sålänge. Typ 1 & halv timme. Sen sa dom att jag kunde åka hem. Så det var ju bra.

Men fatta weird ändå, shit blev jätte rädd.

Idag, så har det vatt sånt spex fotto för niorna. Det är skit kul att se, asså. vissa ser helt sjuka ut. Men det är många roliga figurer också.
Jag ska slänga med en bild på evelinas tröja i detta inlägget också. Så den kommer nu↓

 


HAHAHA!

Ikväll ska jag till åstorp, och kolla match. Blir väl kuligt. Jag & pappa ska cykla dit. Sen ska emma med hit o sova här, jag slår vad om att ni kommer få några bilder faktiskt.
Idag körde jag mittbena i skolan, typ bara platta håret o sminka mig.
Ellen den tråkisen vill inte med och kolla...

Men nu ska jag fortsätta kolla på andras bloggar, hade bra puss!


bror & jag





snart blir det ut & springa

Idag har det inte hänt så mycket i skolan, vi har spelat lite fotboll. Jag fick inte bollen i huvudet.
Jag ska iaf snart ut & springa. Först skulle pappa plantera något träd elr vad det var, bambubuske. Jag längtar som in i tills jag har tillräckligt med pengar att köpa en systemkamera.
Ohh, kommer komma sjukt mkt bilder då asså. Typ varje dag asså.


Jag har äntligen hittat en bok till recentionen, " hemligheten"
Den är riktigt bra, så långt jag har läst.

Men nu ska jag ta på mig spring kläder & gå ut o springa, puss!

nu kommer det!

    



 


bildbomb, kommer snart!

Idag, jag vad har hänt idag. Ehh, jag har varit i skolan. Då fick jag en boll i huvudet *igen*. Det är lixom inte min grej. Men det måste sätt kul ut asså. Så börja det bloda ur munnen, inte kul, bara för att den jädra tandställningen var ivägen. -.-'
Hoppas att den åker ut snart. Jag ska dit den 27 tror jag det va o efter det kanske dom tar en ny tid lite senare och tar av den, yippi! Hoppas det asså. På gympan, spelade vi också fotboll, jag tror att det fick lite bättre än på rasten, gjorde ett mål o missa mål också. haha.
Snar kommer jag lägga in en bildbomp på min katter, som jag fottade innan idag, dom blev jättefina tyckte jag. På både sixten och bosse. Jag ska nog lägga in dom ikväll.
Mamma håller på och grilla och jag tar en paus från mitt biologi pluggande. Ouuhh, bilogi suger!


Såhär känns det ibland ! HAHA
Puss & kram emmy.♥


nytt!



Det som är inringat, är ett räknesystem, den har nedräkning hur länge det är kvar till sommarlovet. 25 dagar redigt najs ! :D

trött

Tjena blogg läsare!

Idag vaknade jag halv åtta. Hade sovmorgon, rikgit skönt. I skolan hände inte så mycket. Mer än att vi ska ut o cykla den 3 juni, typ 3 mil. Plus att vi från kvidinge får cykla till åstorp, för vi måste ha dit cyklen. Jag hoppas verkligen att det blir roligt. Det är med alla sjuer från hela skolan.
På ekebo, var där någon som trampade mig typ på anklen. Så den är röd o sånt nu, plus har ont. Så jag ska nog inte träna fotboll idag. Jag spelade på rasten, men då kändes det typ inte. Men sen när hjag skulle gå från matten sparkade jag i bordsbenet, så då fick jag ont igen. Så jag var inte med på inriktningen. Fick typ sitta och räkna målen. Första matchen vann vita med 5-4 något sånt sen klassade gula ut vita med 4-12 (Y).

Jag måste börja jobba hårdare så att jag får ihop pengar till en systemkamera. Vill verkligen ha en sån. Och när jag har en sån kommer det komma mkt roligare bilder.

Ska nog också lägga ut någon bild sen i lördags, innan konformationen. Ellen måste först lägga in de på datan sen skicka dom. Och hon ska inte till sin pappa förren på Söndag. Så det blir om en vecka kanske.
Bilderna från ekebo, om vi är med på någon kommer i slutet på veckan.

Annars i veckan händer inte så mkt. Har biologiprov på onsdag. Och lite engelska till imorgon. Också ska vi läsa ut en bok på 250 sidor + skriva bokreccencion tills sommarlovet.

Det är typ bara 19 dagar kvar i skolan. Sen ska vi ju ut o cykla och ha lagdag. LÄNGTAR TILL SOMMAREN SOM SATAN!!!
Sola, bada äta glass, va med kompisar, tälta & allt sånt roligt. Jag SKA tälta denna sommaren!


Men nu ska jag plugga lite , så puss!


chill dag

idag har jag bara kollat på film & suttit vid datan. Jag såg först sommaren med göran sen lite av prinssesa. Jag kollade också på Bella & Tyra show med Kissies . Vilken bitch. OMG! jag får panik på henne.
Slut pratat om henne.
Imorgon är det skola och sovmorgon, gött!

Men ska fortsätta kolla på wipeout nu. HADE!


eketräsk

Igår kom pappas gäster vid sextiden. Så åt vi grillat & till efterrätt banan med choklad & algrens bilar. Gott. Sen gjorde jag o ellen v oss. Sen stack vi till ekebo vid halv tio tiden. Det var grymt roligt. Tack för kvällen!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Hade tänkt att åka till klippan o kolla på Dansuppvinsning. Men Ellen orkade inte & inte jag heller. Så jag ska nog titta på en film sen när vi har ätit.

Men  jag fick sms så ska gå o kolla vem det va ifrån, HADE! :D

bosse





Igår kom Dana & deras familj. Med en liten kattunge, som dom hade hittat. Grymt söt! Det blev inga bra bilder för, han vill inte sitta still.  Mamma tror iaf att han är runt 4 v. Så vi får ge han mat på nappflaska. Han piper för det mesta. Men ibland kan han vara tyst.

Men jag ska skriva lite senare om vad som hände igår. Puss!

GRATTIS FRIDA!

har tyvärr ingen bild på dig, men hoppas att du fick en bra födelsedag ! :D


GRATTIS IGEN! ♥


110-inlägget!

Jag vet att jag inte har uppdaterat så mkt på sista tiden. Men jag har varken orkat eller vatat vad jag skulle skriva. Jag kan berätta lite om vad som har hänt på sista tiden, jag har varit helsingborg och ätit på oasen, vatt med emma, vatt med emma & vatt med emma. HAHA. Imorgon ska jag se Konfermation i kvd, med olivia & kanske ellen. Sen ska vi fira pappa, han fyllde 40 år i Tisdags. Sen drar jag o ellen till ekebo runt nio-tiden. Ni kommer nog få ett inlägg om det på Söndag.
Snart ska vi till City cross & familia.
Jag var ju på väla med emma igår. Då köpte jag typ korta taghits. Present till pappa, lite försenat men ändå. Sen köpte jag en ram & papper. Ramen skulle jag ha till en grej jag o emma har gjort.
Jag ska snart gå & platta o föna håret, sen ikväll händer det inget speciellt. Men vi hörs senare!

Puss!




Gästblogg.

Bästa emma is writing!

Är det bara jag som tycker eller har emmy varit väldigt seg med bloggen?:O

så jag får väl ta att slänga in ett inlägg.

HAHA , ni skulle bara se mig och emmy innan dampa loss på en låt.
haha , minnea med dig emmy är oslagbara.

ja vi är på vårt dampiga humör nu så det får räcka.

hugs and kisses er bästa emma!♥


fotboll, brb

Nu ska jag snart sticka o möta ellen, sen cyklar vi till fotbollen. Hoppas att det går bra idag, dådå. Det gick hyfsat förra onsdagen. Men jag ska försöka skriva mera, pusshejj!


tjena ;)

Just nu sitter jag och emma här & lyssnar på hög musik. HAHa. Igår var så jävla kul! Tack för en helt rolig kväll!
Ni kan få lite bilder som vi tog igår, om ni vill ? ;)






godnatt!

snygga vi är två på natten :D


familia

idag blev det familia med ellen efter skolan. Köpte en bikini & en tröja. Kanske blir bild på det sen.
Jag försöker plugga frasnka nu och det känns som om mitt huvue ska sprängas. Är helt slut. Imorgon vet jag inte vad som händer mer än skola och att vi ska ha gäster. Kanske julia ska hit om inte hon ska va med Linnea.
Ska försöka fortsätta nu, puss!



fotboll snart då (y)

Tja! (H)

När jag kom hem, åt jag lite havrefras med äppelmos! Mmm. Sen satte jag mig här och gjorde den efter längtade hissa / dissa litorna. Så det gjorde jag.  Om en stund ska jag och träna fotboll. Det kommer bli ganska kul, eftersom ajg inte tränade i måndags sprang jag 4 km istället. Det kommer nog en frågestund snart!
Ha det bra ! (y)


nu kommer det!



- Värmen, så skönt väder ute nu för tiden!

- Skype, skit roligt att snacka i. eeemmyy. ← adda!

- Vi kan ju också hissa fotboll, fast jag inte är bra på det så, är det grymt kul!





- Innebandyn är slut :'( :'(




Vet faktiskt inte så mkt jag kan dissa idag, så det är väl possitivt ! :D


tik tok

Tjenixen blixten!

I skolan hände inte så mkt faktiskt.  Vi har typ bara haft chill lektioner idag. På middagsrasten spelade vi " fotboll ".  Det var väldigt seriöst asså. Sen har det inte hänt så mkt. Jag gjorde faktiskt ett helvärv på brännbollen idag, haha det var inte bra. Jag skulle gjort fler.

Jag har snakat med Evelina ett litet tag  & en emelie i skype.  Kuligt!

Jag funderar på att ändra min header lite grann faktiskt, sen ska jag hjälpa olivia också. Så jag hoppas att det blir bra (y).

jag vill ut o springa idag men vet inte om jag pallar typ franska prov på torsdag & svenska inlämning till på fredag.

pusshej!


grattis ellen, förlåt !

Idag fyllde ju ellen år, o då blev hon äggad, haha, det var skit kul. Ni ser på bilderna här neranför ↓






GRATTIS ELLEN! ♥


Jag ska göra en hissa / dissa lista, jag lovar.

äta fisk nu, shulelu!


fest hos ellen







Bilden får avsluta, GRATTIS ELLEN!


väla

      


Joggingskor; Intersport

Lösnaglar; mamma

Puder; Kiks

Klänning/tunika; Gina tricot

Kjol; H&m


operationdagsverk

                                   

Tillbringade jag i skolan med jessica & ellen ! ♥



andra maj

Godmorgon

Nu sitter jag o emma här i soffan o tittar på TV. Ska snart äta frulle. Sen efter middag ska vi till väla med pappa. Kommer bli kuligt. Ska köpa puder, springskor, något till ellen. Men nu är jag grymt hungrig, hade!

emmy.♥

hemma från emma

Nu har jag kommit hem från emma, tillochmed hunnit slänga i mig lite köttbullar. Nu idag vet jag inte vad som
händer faktiskt, typ emma ikv elr nått. Annars vet jag inte. Men igåt var så jävla kul, måste verkligen göras om!
Jag har nog inget mer o säga mer än att ellen fyller år på måndag,hon blir fjortis, haha.

Pösshaj!

v a l b o r g

Igår var det valborg med bästa riktigt kul, tack för kvällen tjejor!

I perslund var vi och kollade på majbålet. HAHA. Bara så att alla vet så fällde jag emma skit många gånger, haha, kul var det. Sen följde jessica o emelie med hem till emma, så "tittade" vi på film. Den var väl bra, såg typ inget. Jag orkar inte berätta allt som hände, så ni får bilder istället.

          






         






tackförensjukthärligkväll! ♥



RSS 2.0