hbg-festivalen

Tjena, längesen enligt mig. Idag & igår var det hbg festivalen. Mkt trevligt folk man träffade där. Idag var jag där med Emma, Jenny &  Anna. Det var sjukt kallt. Inte varmt för 5 öre! Men vi fixa det ändå, men åkte hem rätt tidigt. Igår va jag där med Emelie, Jessica, Catrin & Emma. Mkt Emma hela tiden väldigt roligt! :D
Imorgon kommer nog emma att sova här. Och vi ska jobba imorgon. Om det inte regnar förstås. Måste käna pengar till mobilen jag ska köpa. Iaf dessa dagarna har vatt kul! Vi hörs imorgon puss!


länkning

jag hade tänkt att länka några bloggar nere i min meny, så om ni vill bli länkade skriver ni bara det i en kommentar. Så länkar jag er så fort jag kan!

potatis

Gick upp kvart i fem imorse. Skulle nämligen plocka potatis. Fy fan vad trött jag var! Men jag har piggnat till nu lite. Men jag är grymt hungrig haha.
Ikväll blir det gröningen med vänner. Ska bli sjukt kul. Jag vet inte om jag tar med kameran fårse. Nu ska jag gå o äta lite så hörs vi innan jag sticker! puss


vitnos

innan idag så borsta jag o fixade vitnos lite, han är så söööt! Men vi ska sälja honom så om ni vill köpa han, kommentera då det.




ikväll fottade jag lite men det blev ingen bra bild tyckte jag, så att ja nu ska jag gå o lägga mig. Trött för att jag har jobbat hela dagen. Ska upp klockan 5 imorgon -.-. Men vad gör man inte för lite money. haha. så godnatt på er nu!


längesen

Jag har inte så mkt tid att lägga på bloggen nuförtiden. Mkt synd. Men jag kan berätta att i lördags var dana & lucas här. Medans våra föräldrar va på fest.`Riktigt kul asså. Tack gör det!
Igår hade jag inget o göra. Hade ju först tänkt att åka med ellen o de till ån o tälta o fiska. Men det blåste för mkt. Så typ tjugo i åtta tog jag bussen till åstorp o va med Linnea, Emma & Jenny. Kul kul. Emma envisades om att det låg ett 7-eleven i åstorp så  vi fick cykla dit, gaaaanska långt. Men det fanns ett där, typ varken jag eller linne o jenny trodde att det fanns. Så ja emma hade rätt & det va hon glad för kan jag sääga!
Sen imorse tog vi bussen hem hit o började jobba. Vi gick klart i löken. Lite i morötterna, haha. Och åt morötter också haha. Sen skulle vi spela 9 månader så puttade vi emma i poolen! (y)
haha, det va kul. Vilket team work jag o jenny hade. haha. Men de åkte innan, synnnd ;'(. Men jag har hjälpt mamma lite & nu ska jag titta lite på datan sen på tv. puss!


rosanna!

ikväll var vi hos rosanna, sjukt kul! tack alla, måste verkligen göras om! :d
pallar inte skriva mer nu, puss!


just now

Nu har jag precis kollat klart på ett tv program & ätit frukost. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Men ikv ska jag kanske grilla med några & sen till Rosanna. Eller så måste jag va hemma, vi skulle tydligen ha gäster. Men jag måste övertala mamma & pappa med att jag inte måste va hemma. Jag ska snart gå och bada katten. Han är helt konstig. HAHA. Han hatar det med skit sammma. Jag slänger in ngt inlägg sen idag. Puss!




 
bilden är från förra året på öland, jag saknar dig ellen! ♥

meega bra!

Så nu tycker jag själv att jag har bloggat mega dåligt på nästan en hel vecka inga bilder ignenting. Så därför i detta inlägget ska jag berätta vad som har hänt från förra fredagen tills igår. För liksom ni har vetat var jag har varit och sånt men inte mer. Så nu ska jag bloooooogga mke!

Fredagen, 16 juli.
Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde på dagen, men på kvällen. Åkte vår familj till danas familj, där även Tina, Rasmus och Mika var. Vi åt & åt lite till. Sen gick vi till gården. Och träffade några andra mesar. Så spelade vi fotboll där. Något som jag måste öva på ;$. Men sen åkte vi hem till dana igen & lekte med Selma. Sen satt vi vid datan & dana konstatera att det var 5 dagar tills hon fyllde år. Hon sa det inte en gång utan mååånga mer. Men det gör inget. Jaja, tack för en bra fotbolls timme! :)

  

Lördag, 17 juli.
Då vaknade jag av att mamma väckte mig & emma stog ute på gården. Vi skulle jobba & jag försov mig. hihi. När jag var klar så gick vi ut o jobbade o sånt. Sen vid halv fyra åkte jag till Jonna. Vi skulle göra v oss till Dana & Elins maskerad. Vi skulle vara tvillingar. Jag tyckte att vi lyckades bra då. När vi kom dit så åt vi sen gick vi rundor i kvd. Sen lekte vi lite lekar. Vårt lag sööög. Haha.
Efter ett litet tag visste man inte vad man skulle göra. Men det blev bättre sen. Då blev det kul.
Men iaf, tack för en mysig kväll!

    

   Sista bilden är lånad från louise blogg.

Söndag, 18 juli.
Då typ packade jag tills vi skulle åka. Sen gjorde jag inte så mkt fram tills typ 4. Då vi åkte o hämtade emma. Sen bar det av mot ranarpstrand. När vi kom till stugan. Sa vi hejdå till pappa och började packa upp. Och typ vilade lite. Båda var grymt trötta. Sen vid sex åt vi ungstekt falukorv & potatis. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde sen, men vi var iaf uppe till 4 o kollade film. Inte många bilder sådär första dagen.

Måndag, 19 juli.
Vaknade vid tolv, åt & gick ut ett tag. Mer kommer jag tyvärr inte ihåg. Sen på kvällen duschade vi & gjorde v oss lite. Sen gick vi ut och fotta vid stranden. Det var faktiskt kul. De bilderna kan ni få se.

   

Tisdag, 20 juli.
Då blev det stranden hela dagen, med louise, maria & söta binta. Så det blev inte jätte många bilder då. Men jag blev lite brunare tyckte jag själv iaf (A). haha.



Onsdag, 21 juli.
Vi gick upp typ vid 10. För att vi skulle ta bussen till Båstad. Men nej, vi missade den. Så vi fick ta den en timme senare. Och då passade vi på att städa lite nere istugan. För att vi skulle hem idag. När klockan blivit typ kvart över 11 skjutsade maria ner oss till bussen. Så tog vi den. När vi va framme i båstad gick vi in o kollade i massa affärer. Fatta dyra kläder det fanns där. Typ odd molly o sånt, man bara jaaja. haha. Men det va kul o kolla iaf. När vi hade gjort det gick vi ner vi typ kyrkan & tog en glass. Och sen gick vi ner mot tennis banan & ngt peppes sak. Sen ner till stranden. Haha. Vi badade inget för det var mega kallt i vattnet Sen låg vi och solade lite o snacka. Sen gick vi in på ica och köpte dricka sen tog vi bussen hem igen. När vi kom till stugan snabbade vi oss att städa sen tog vi vars en billys & gjorde ingenting. Packade in i bilen och åkte hem. Tack för dessa dagarna bästavän!!! §
& vi saknade jenny massor!
När jag kom hem fick jag snabba mig o byta om sen blev det träning i rågenhallen. Vi blev fyra stycken på den, så ja, den blev inte helt lyckad men ok. Nu ska jag inte sitta här o skriva mer utan ut i det fina vädret puss!


båååstad

Snart ska jag o emma sticka till båstad. Bada, äta glass, shoppa och massa annat. Jag tar med min gamla rosa kamera. Så ni kommer få nån bild iaf. Jag har ju inte berättat jätte mkt om vad vi har gjort men när jag kommer hem idag, hinner jag inte nej. Eller jo. Kanske. Jag ska och träna innebandy ikväll liksom. Men imorgon kommer det komma ett meeeega inlägg på allt som har hänt bilder o ja rubbet. Så ni kan ladda era läsögon för det kommer bli mkt att läsa. Haha. Men nu ska jag gå o hämta kameran, puss ! & ha en trevlig daaaaaag!

internet

Emma glömde hennes internet hemma. Så det är därför jag inte har bloggat. Men som tur fick vi låna morfaras data en liten stund. Så jag slänger in ett litet inlägg. Jag lever bara så ni vet. Och fortsätt kolla här så mkt ni kan!
puss! från mig o emma :D



gamla godingar ;)


stuga

Som sakt bloggade jag inte igår. Så jag berättar lite snabbt vad som hände.
Klockan tio väckte mamma mig & sa att emma stog på gården, för vi skulle ju jobba och jag försov mig. Fick äta och byta om snabbt. San masa jag mig ut till pappas lökland. Där vi skulle gå rad upp och rad ner, för att hacka bort ogräs. När vi hade vatt där en timme typ skulle vi plocka potatis sen hacka ogräs igen. Klockan tre duscha jag packa o åkte till jonna. Där skulle vi göra v oss till maskeraden. Vi skulle ju va tvillingar. Jag tycker att vi liknade varandra ganska mkt. Sen klockan sex bar det av til dana där elin & hon skulle firas. En väldigt lyckad kväll enligt mig. Sjukt kul! Mkt skratt & bus. Tack för en fantastisk kväll & grattis igen!


Idag ska jag o emma åka till morfar. Där han i sin trädgård har en jätte mysig stuga som vi ska va i tills på onsdag. Jag vet inte om jag kan blogga på den tiden beror på om min bror ger med sig att jag får låna hans laptop. Men jag ska övertala honom. Så nu har jag packat klart allt typ. Sen vid halv tre tre åker vi o hämtar emma i åstorp!

Ha det bra puss!

selma

Jag nämde i förra inlägget att vi skulle kanske köra o kolla på hund och det gjorde vi. Vi köpte till och med den. Sjukt sööt!
den får heta selma, haha, jag tycker att namnet är fräckt.
Nu har emma precis åkt hem & jag ska snart iväg till dana. Så ha en bra kväll!
jag vet inte om jag tar med kameran tror det ;p



?

jag är grymt dålig på att komma på rubriker. men iaf godmorgon på er. jag har städat mitt rum imorse. så nu är här najs. men i kväll ska jag till dana. eller ja vår familj. haha. sen idag ska vi kanske åka och kolla på hund. om vi får tag i dom ägarna. annars ska jag hitta på ngt med emma. jag längtar något sju in i aa. fan vad kul det ska bli!
jag måste övertala min bror att vi får låna hans data så jag kan blogga när jag är där. men nu ska jag göra ngt annat pöss!

kvidinge/varberg/göteborg/kvidinge











jag skriver inget inte vad som har hänt det ser ni, puss!


varberg

Nu har jag precis packat klart. Vi ska campa en natt i varberg. Kommer bli skit kul. Så jag kommer inte blogga mer idag men imorgon kommer det ett inlägg och då med bilder hoppas jag !
emma åkte tidigt imorse för hon skulle till småland. Men nu ska jag o äta sen ska jag till helsingborg igen, fixa hos tandläkaren köpa present till dana & elin & köpa en luftmadrass. För där är hål på min andra.
Ha det bra nu så hörs vi!

btw; fy fan vad jag längtaaar!

varberg

Nu har jag precis packat klart. Vi ska campa en natt i varberg. Kommer bli skit kul. Så jag kommer inte blogga mer idag men imorgon kommer det ett inlägg och då med bilder hoppas jag !
emma åkte tidigt imorse för hon skulle till småland. Men nu ska jag o äta sen ska jag till helsingborg igen, fixa hos tandläkaren köpa present till dana & elin & köpa en luftmadrass. För där är hål på min andra.
Ha det bra nu så hörs vi!

btw; fy fan vad jag längtaaar!

werther's orginal

så nu ska jag & emma snart gå o lägga oss. liksom en dag imorgon också. så ni får sova gott, kissies !  ;*

pictures

 







gina



baseboll jackorna från gina är så fina. börjar bli lite tjatiga. men denna tyckte jag va riktigt fin!

hiss eller diss?

spink

jag har grymt ont i min tumme. pågrund av en jävla spink. när vi skulle ta ner tälten. så drog jag handen mot tältpinnen. ahh jag har skit ont. pappa han får försöka ta ut den med en nål bara att det gör så jävla ont. men aja. måste få ut den så att där inte blir inflamation.
för att få mig på bättre tankar så kommer emma idag & ska sova här tills imorgon. puss!


emmy fixar



före..



efter..

hiss eller diss? själv tycker jag att de blev bättre. Innan har jag inte andvänt byxorna alls. De har varit för breda över allt, men nu blev jag väldigt nöjd.

rätt

Play the moment



▌▌ Pause the memories



Stop the pain 



◄◄ Rewind the happines 


vääla

kom hem från väla för en haltimmesen. handlade saker tills på lördag & en t-tröja. jag längtar så mkt till de bygger om väla. kommer bli riktigt najs! jag funderar på att ha med kameran på lördag med ändå inte, kan inte bestämma mig. men det är inte lördag ännu.
på onsdag ska jag kanske åka med på minisemester med ellen & alla de. hoppas på det starkt! 
& då kommer det komma många bilder om man säger så.
när emma kommer hem från väla kommer hon hit, yes, inte sett henne på en vecka mer än det.
jag kan visa er tröjan jag köpte också, här under. men nu ska jag städa min gardreob tror jag där är full kaos. sen kommer ju emma också, så ha det bra ! puss!



49 kronor på hm ! :D

kvällspic





ska snart gå o lägga mig. är fortfarande trött efter helgens tältning. så ni får ha en bra måndagskväll, så hörs vi imorgon!

tandställning

nu undrar ni säker vad det var jag skulle göra i hbg. jag skulle faktiskt ta bort min tandställning. äntligeeen!
jag är faktiskt nöjd över hur det blev ! :)


nu drar jag!

nu åker jag och mamma till hbg, vad jag ska göra där får ni reda på när jag kommer hem, puss!

design fixad!

jag hade inget o göra för jag är riktigt trött. ska nog lägga mig o kolla tv ett tag sen måste jag ut & städa i trädgården sen igår/natt/idag. kanske badar lite också. men det får vi se. fy fan vad jag längtar tills imorgon!!!!!
men jag har faktiskt städat lite på mitt rum också. duktiga jag.
vad tycker ni om designen. jag gillar den faktiskt. (a'

jag funderar på att köra veckansblogg. men det får vi se. ska dra nu puss!


tältning

Igår firade jag min 14-års dag, med tältning. Riktigt roligt asså. Mycket bus asså. Jag har massor av bilder som ni troligtvis kommer få se här. Vi badade typ vid fyra i morse. mega skönt. jag orkar typ inte skriva om allt som hände. elin o dana åkte hem precis typ. riktigt trött. imorgon ska jag gå upp klockan 8 typ för jag ska iväg till hbg. och varför får ni veta imorgon...
jag saknar emma grymt mkt nu, måste träffa henne när hon kommer hem!

puss


släktkalaset






HAHA alla bilder är väldigt seriösa  (A)


snark

nú har gästerna åkt hem. riktigt trött är man nu. men ska gå o lägga mig, bilder och sånt får ni imorgon puss! :D


godmorgon

Så, nu måste jag börja städa. Eftersom vi ska fira mej ikv. Jag vill till badet också om jag hinner. Men det får vi se om jag gör. Så detta blir ett snabbt inlägg. Skriver mer ikväll. Puss!

åhus

 söta filippa




royal gänget ! 

                     

             

      

  gulliga dana       bästa fotografen diana & supersofia!


                                                       


fina åhus, bra spelat allihopa!

längtar till nästa år, när jag ska va med !


mötte upp olivia igår kväll

som sakt mötte jag olivia igår, längesen tyckte jag iaf att det var vi hade våra små pratstunder.






badet

idag har det vatt kvidingebadet som gäller. var där med julia. sen kom catrin och sen kom julias kompisar nån dansk och en svensk/dansk. haha. han snackade typ lite både och.
riktigt najs ! ;D
sen imorgon blir'e åhus. riktigt kul att kolla på när töserna ägor alla! det kommer såklart komma bilder drf. och vi ska nog bada också. skönt. hoppas nu att de vinner!
jag var inne på hemsidan och försökte lista ut hur det gick, men jag fattade typ inget. typiskt mig. aha.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra. hoppas jag kommer på ngt bra. annars ska jag typ ut och fotta lite.


pussar från /


godmorgon

som ni märker blir det inget falsterbo för mig. jag orkade helt enkelt inte + att jag typ inte har några pengar.
så när vi snart har ätit tar jag bussen till åstorp och träffar julia, som jag inte har träffat på hur längesom helst känns det som.
idag stack fotbollslaget till åhus. men jag och ellen ska ner där och kolla imorgon. jag hade tänkt att prova videoblogga nån gång också. puss!

godnatt



min ko pyamas är på och nu ska jag kolla film, imorgon bär det av till falsterbo med ellen & hennes ridskola ! :D

ullared

idag blev det att åka till ullred med mamma, emil och anna. jag köpte äntligen min systemkamera. riktigt bra är den.
jag köpte också detta:

    

jag köpte en väska och ett skärp också. men det får ni inte se än. 
orkar inte fotta det också. 

blir inget åhus för min del, ska ner där o kolla på torsdag bara & då kommer det bilder också. men ni får ha det så bra, kisses !
 

träning

snart kommer dana och hämtar mig och då bär det av till stranden, för att träna fotboll med tjejorna !
det är riktigt kul. håller på att byta om nu, så det blir inte så långt inlägg.
idag har jag bara tagit det lungt. haft kul med familjen. farmor och farfar har varit här och ätit tårta.
tack till alla som sakt grattis och verkligen brytt sig tack.
dagens outfit har bara varit ett blått linne och vita jeans shorts. ikväll ska pappa ha lite gäster, kalle, christer rasmus & lucas. sen ikväll kommer anna , vi ska hämta henne i hbg på knutan. Hon ska hänga med till ullared imorgon. JAG SKA KÖPA SYSTEMKAMERA!! (A)
skit kul ju, det kommer komma så mkt mer bilder!

puss!

14!

nu är jag fjorton!!! :D

hemma från träningslägret

Så, jag igår kom jag hem från en helt fantastisk vecka i helsingborg. Jag har träffat helt underbara personer. Hoppas verkligen att vi ses igen. Det blev tyvärr inga fotta alls. Sjukt dålig är jag på det. Men vi hade inte så mkt fritid så ja. Men det får ni leva med. Jag har lärt mig grymt mke saker denna veckan.
Så jag säger bara TACK för en helt sjukt underbar vecka.
När vi körde från helsingborg stack jag och mamma in om familia. Men det vara bara för hon skulle lämna ett spel till emil. Men då gick jag ju såklart in på gina och det blev 3 saker. En blå randig sjukt skön tröja, en blå kjol och en vit klänning. Sen gick jag in på cubus och köpte vita korta taights.
Sen åkte jag hem, åt duscha gjorde v mej. Sen ville pappa att jag skulle följa med han till familia. Så då hjälpte jag han att hitta ngt fint till han. Sen lämna han mig hos emma & så nanna jag där. På kvällen var vi på torparedagarna. Ganska kul med där va typ inte så många folk. Så ja, men jag ska kanske fit idag igen så jag får se.

Dagens;


Puss hej!

Jag lever bara så ni vet. Jag har träffat ...

Jag lever bara så ni vet. Jag har träffat underbara personer här. Men jag kan inte göra ngt större inlägg. Puss!


RSS 2.0