hästveda-10

Kan bara säga en sak, FY FAN VAD ROLIGT VI HAR HAFT DET!!!! :D

Idag var det träning med vårt lag och damlaget. Ska vara med på deras träningsmatch mot munka imorgon. Gött. Hoppas det går bra, ska gå och duscha nu, puss

förlåt för dålig uppdatering, blir mer det lovar jag. !

dålig uppdatering

Det kommer nog tyvärr bli så nu när skolan börjar och allt. Men men, kan inte hjälpas ska försöka blogga så mkt jag kan iaf.
Imorgon & i helgen = ingen uppdatering. Ska med innebandyn till Hästveda, hela helgen. Kommer bli grymt roligt.
Nu ska jag fortsätta kolla tv, puss!


hemma från skolan

Som rubriken lyder kom jag precis hem från skolan. Väldigt lungt idag men imorgon börjar allvaret. På torsdagar går vi till halv fyra. Riktigt länge. Det är riktigt fint väder ute. Funderar på att ta lite glass och gå ut och sätta mig. puss

SOMMAR LOV 2010!















TACK FÖR ETT SJUKT HÄRLIGT SOMMARLOV!

har inte bilder på alls mkt i sommar men lite har jag så det får bli dessa :)


väla

Nu kom jag typ precis hem ifrån väla. Var där med Mamma och Emil. Det var väl roligt. Hittade iaf en tröja och ett par svarta höga converse. I like it! 
snart ska mamma börja på maten sen ska jag och träna. Vet inte om jag tränar med damlaget idag, hinner nog inte det. Skola imorgon ju, så jag måste fixa lite till den och sånt. ska fixa lite till nu, puss

onsdag

JAg är ledsen för inlägget under, det blev lite dampigt kan man säga. haha

Men jag har kommit hem från emma, mamma ringde och väckte mig nio, att hon va på oj. Så då kunde jag lika bra följa med hem. Så jag fick snabbt packa ihop sakerna, sen kom mamma. När jag kom hem åt jag och sånt. Och nu gör jag ingenting. (n)
Jag hade världens konstigaste och rörigaste drömmar/mardrömmar om man vill kalla det så. Det va på en Lady GaGa konsert. Så va vi där med laget. Så satt där typ 20 stolar i en |_  <--- så. haha. Så hade jag vunnit en " biljett till sittplatserna. De andra i laget stog och spela tamburin bakom stolarna. Och så LAdy GaGas scendansare var hula hula saker. HAHA.Så pratade jag med Olivia i telefon, om att jag hade slarvat bort en tamburin. Så sa hon nått med 50. Jag bara va. haha. Gud så rörigt.
Sen när mamma ringde till mig så gav emma mig telefonen o bara det ringer, jag bara nej? haha
för jag hade ju drömt att jag snacka med olivia, jag kan ju inte snacka med mer än en, liksom? haha

men nu ska jag städa på mitt rum, något som inte blev av haromdagen, haha, puss

gissa vem jag är hos ?!!!!!

EMMMMMMA! :D HAHAHA! as usal!
Men jag tog bussen hit innan sen gick vi till jenny och sa hej till henne. Roligt Roligt. Nu ska vi nog baka äppelkaka. Som vi sen ska äta // emma :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
HAHAHA DAMPAREN!!! :P :P
Just nu trilla jag av stolen HAHAHAH dampillökl

så fort det har gått

Jag vill bara säga att det är två dagar till skolan börjar, fattar inte det, sommarlovet har gått så fort. Men jag har hunnit med en hel del. Det har varit riktigt roligt!

åter till idag, godmorgon föresten. Idag ska jag klippa mig klockan ett sen kanske jag ska va med emma. Jag vet inte hur mkt vi har varit på sommarlovet. Men ja, typ 2 gånger varje vecka minst. (y)
Jag ska ta och platta håret och sånt för det är lättare för frisören att klippa det då. Men jag vill inte klippa det så mkt för jag sparar till långt hår, men det växer snabbare om inte topparna är slitna har jag fått för mig. höhö. Men det ska nog bli bra ändå. Men jag ska inte klippa upp det mkt mer, det är så jobbigt att ha det uppklippt mkt för det böjer och svänger sig så mkt. Tunna det ska jag också göra. Måste gå fortare att platta det nu när skolan börjar, annars måste jag gå upp typ sex och det pallar jag verkligen inte.
Ska gå och göra v mej nu, så hörs vi sen när jag kommer från frisören.


damlagsträning

Hej!
Nu kan jag ta och berätta varför jag inte har bloggat så mkt på dessa två/tre dagarna.
1. jag har jobbat mkt inte hunnit.
2. jag har inget att skriva om.
3. inte varit vid datan så mkt.

Så nu vet ni varför. Igår jobbade jag och ellen hela dagen. Med att plocka dom j'vla potatisarna. Men ska inte klaga tjänar grymt bra på det. Och det behövs kan jag säga, nästan helt paaaank. Sen på kvällen kollade jag, pappa och Emil på film. Tjenare kungen..
Faktiskt en rätt bra film, köpt på ullared för inte så mkt. haha, carebox --> \__/

Idag imorse då, plockade jag först potatis (igen) i en timme sen åt lunch. Cyklade till Ellen och fottade henne lite grann. Blev någon bra bild. (y)
Klockan tre fick jag och Ellen plocka potatis ännu en gång i två timmar. Sen började det regna som det har gjort hela kvällen och inte mins när jag och emma skulle till rågenhallen, fy fan. Det spö regna och jag skjutsade emma från sporthallen och när jag kom in i rågenhallen, alla bara - regnar det eller? vafan ser det ut som !
haha. Eftersom våra träningar inte börjar förens på onsdag. Tränade jag med damlaget. Vilket jag själv tyckte gick riktigt bra, nöjd förengångskull.
Jag har duschat och sitter och lyssnar på Hey Soul Sisters. Fast jag tycker inte den är så bra längrer, men den kom i listan och orkar inte ändra.
Jag glömde berätta att vi var hos familjen sundström i lördags kväll. Riktigt kul faktiskt. Vi var och kollade på Annas nya skola. Orkar inte berätta mer. Men det va kul.
Snaart ska jag gå och lägga mig, eller kolla tv. Godnatt








bråttom

nu ska jag äta sen träna jag skriver mer när jag hinner.

städa -.-

Nu vaknade jag precis, ska snart äta frukost sen ska jag städa mitt rum. Blää. Det är mega tråkigt. Men måste göras. Så nu ska jag kolla lite på datan sen äta. Puss

hästtält

Igår gjorde jag inte mkt uppdatering. Pågrund av att jag verkligen inte hann. Jag hängde med Ellen till staller vid 1. Det var rikgit roligt, vi stannade där till kvart i fyra typ. Vi pyssla lite med Casper sen Tvätta vi han, eller vad det heter. Efter det skickade emma sms att det va träning. Så då fick jag skynda mig hem packa allt jag skulle ha med till Jenny när vi tre emma jag & jenny skulle tälta i hennes trädgård. Mamma körde mig till emma & jag la mina saker sen körde hon mig till sporthallen. Träningen va väl helt ok. Kändes bra att komma igång nu. Efter träningen gick vi hem till Emma. Åt, duscha och gjorde v oss. Sen fick vi sjuts till jenny. Sen hittade vi inte på ngt speciellt. Ströva mest runt på åstorps gater. Men det var kul ändå faktiskt. Sen ringde vi petronella så kom hon sen och stannade hela natten. Sen gick hon hem på morgonen och vi åt frukost sen snackade vi lite o sånt. När jag kom hem gick jag in i duschen direkt sen sitter jag här och jag måste börja göra v mej. Jag kanske hinner göra ett inlägg hos Anna. Ska tvinga henne att starta datan och de. Haha. Tar med kameran så det blir kanske lite bilder. Puss


stalllet

jag ska hänga med ellen till stallet senare där hennes sköthäst är. Det kommer bli kul.Jag har bara vatt med ellen en gång innan tror jag sen min kusin massor av gånger. Jag ska ta på mig bra stall kläder sen ska jag äta sen cykla ner till ellen. Sen cyklar vi till casper. Hoppas att vi hinner fota lite efter det. Sen ska jag nog sova över hos emma och hon ska höra om jenny ville va med. Hoppas det. nu ska jag fortsätta titta på hip hip tror jag eller byta om, så hörs vi senare ikv !


wonderful





kalender




nytt nagellack- ROSA!!! :D

one time







så, nu har ni lite bilder, det dyker kanske upp någon senare om ni har tur, puss :)

bert fjärt

nu ska jag sätta mig o kolla på en bert film emil köpte på ullared.


borta bra men hemma bäst!

Nu har jag kommit hem från vår lilla mini semester. Faktiskt ganska mysigt. Vi bodde i en husvagn som man kunde hyra på ullareds camping. När det regna lät det as mkt där inne. Men det sluta som tur va senare på kvällen så man kunde somna. På fun city, som emil hela tiden pratar om, var det väl ganska okej. Det var iaf kul att klättra på klätterväggen och rida på sån tjur. Sen badade vi också. Jag har typ över 300 bilder drf så att jag väljer ut de bästa, som ni får se. När vi kom hem från fun city, satte vi inte sakerna sen körde ner till Gekås. Gick typ igenom halva, så det var inte jätte mkt att gå igenom dagen efter. Hittade iaf lite saker till skolan och nått linne o så. Köpte en jätte skön typ cardigan med kort arm och som slutar vi midjan, jag gillar den!
Köpte ett linslock som verkligen behövdes också. Sen hittade jag två filmer också. Men jag lägger ut bild på allt sen ist. Ska ringa ellen nu och snacka med henne om en sak. Så hörs vi sen! puss

ullared & varberg

Imorgon åker jag mamma och emil på en minisemester. Först till funcity & sen övernatta en natt i ullared och sen in på gelås. Det kommer väl bli kul. Kameran följer med så dett blir bilder när jag kommer hem på torsdag, puss




uptown girls

Packar och kollar film på TV 3, bättre kan det inte bli ?


room raiders

Nu tittar jag och brossan på room raiders på mtv. Det är väl hyfsat bra. Jag kollar också på net on net efter ett nytt linslock, jag tappade mitt i ranarp. Inte bra, måste ha ett sånt för annars blir linsen repig. Så jag ska fortsätta kolla lite.



Jag vill passa på att HISSA mtv. Jag älskar den kanalen, på morgonen när man gör v sig kommer man liksom igång, (y)  

@ spotify

just nu lyssnar jag på musik och kollar lite på olika bloggar. Det regnar har regnat ute hela dagen, så det är inget roligt väder ska jag säga.


work

Jag kom in för en kvart sen ungefär. Gick upp kvart över fem för att plocka potatis. Det gick riktigt fort faktiskt, skönt fast ändå dåligt. Fick tjänat lite pengar ändå, tills ullared. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, bara vara hem tror jag. Och om det nu blir att vi åker imorgon så  måste jag ju packa, men vi får se. Nu ska jag gå och prata med pappa, puss


nörd

Nu har jag o emma vaknat o ätit frukost. Nu ska vi spela lite, sen får vi nog gå ut ett tag. Men igår var vi och åt på pizzerian. Sen spela vi igen när vi kom hem. haha, dessa två dagarna känns som sånna nörd dagar. Men det var sjukt längesen jag spelade asså. Men nu ska vi fortsätta, kisses


natti natt

A-laget vann med 7-2. De var faktiskt rätt bra, för att vara sisådär första matchen på väldigt länge Just nu snackar jag lite med emma på msn, samtidigt som man hör fotsteg  utanfr fönstret hela tiden. Emil och hans kompisar "tältar" ju, så de sooover ju verkligen. Haha. Imorgon ska jag förmodligen va med emma. Kuligt värre.
Jag hade tänkt att kolla lite på tv på datan se om jag hittar något roligt, annars går jag o lägger mig, godnatt så hörs vi imorgon!

platt eller vågigt?

Nu ska jag ta o göra v mej, sen höra med mamma om hon kan köra mig till hallen, puss



jag ska träffa emma idag, wihoo! :D

a-lags match

nu vaknade jag precis, gick o la mig tidigt igår. Rikgit skönt att vara utvilad efter två tuffa dagar.
Idag ska emil ha massa kompisar som sover i tält här. Woow, jätte kul -.-. Nej, det ska faktiskt bli ganska roligt.
Klockan ett ska jag med emma till a-lags matchen. Rikgit bra att det äntligen drar igång! :D

Men nu ska jag äta frukost, puss


råbocka

Dessa två dagarna har varit sjukt roliga! Första dagen gick väl bäst både för mig och för hela laget. Vi lämnade Råbocka utan en ända förlorad match. Vi var helt grymma igår. Var riktigt kul att spela då.
Idag fick vi reda på att vi hade vunnit gruppen. Efter en spelad match mot laget choklad och en stukad fot. När vi mötte choklad stukade jag foten o kunde inte slutföra matchen. Men vi vann iaf med 3-0 den matchen. Vi skulle möta Ängelholmarna klockan ett. Och foten kändes väl inte helt bra, men jag gjorde mitt bästa och vi förlora med 0-2. Fattar inte det igår vann vi med 3-2. Sen mötte vi ninas tjejor i semi final, vi förlorade med 1-0. Mer säger jag inte om det. Jag kunde spelat så mkt bättre, alla kunde det och det vet jag. Över till annat så tycker jag att vi är riktigt bra, denna säsongen kommer bli så bäst!





mobilen i bilen

Ni kommer inte att få bilderna från Liseberg idag, mobilen ligger i bilen och pappa är på ledarmöte. Så jag kan inte ladda in de. Synd men ni får bilder från det senare samt lite bilder ifrån råbocka. Tagga som fan! Kommer bli sjukt kul och som jag längtar!

Matchen idag vann vi med 3 elr 4 - 0 . Gött kviiiidinge! Alla spelade sjukt bra och jag är nöjd med min insats ídag. Jag gjorde vad jag kunde.

Hoppas ni får en bra kväll så kanske vi hörs imorgon kväll om jag orkar o hinner, godnatt

nu drar vi!

Så nu är jag helt klar, emma kommer om en halvtimme ungefär sen kör vi till Liseberg!!
Kommer bli riktigt kul, vi hörs imorgon, puss

liseberg

går och lägger mig nu, ska upp tidigt. Ska till liseberg med bästavän!


fotboll

Nu kom jag precis hem ifrån träningen. Själv tyckte jag att det gick hyfsat bra för det var ändå rätt längesen jag trännade förra gången. Jag fick vara med på matchen hemma mot eket på onsdag också. Men det är inte säkert att de kunne ännu, så vi får se hur det blir med det.
Innan idag var jag på väla med Jenny, Emma och Ellen. Köpte en tröja. Hittade liksom inte så mkt. Ska försöka hitta en mysig stickad tröja man kan ha till svarta strumbyxor eller något. Ska se om det finns något på Ullared när vi åker dit. Jag ska iaf gå och duscha nu och äta lite, puss



Tröjan jag köpte, mkt snyggare på.


Bilderna ifrån ljusfesten





ä-holm

Nu har jag precis ätit & klockan halv tre typ kommer emma o hämtar mig, så ska jag med deras familj till ängelholm. På någon ljussak, kommer bli kul faktiskt. Kameran följer såklart också med.
Jag ska göra v mej o sånt nu så ni får nöja er med ett litet inlägg så hörs vi senare, puss


saknar detta om något!











smurfarnA!

Tjenare, Idag har jag inte gjort så mkt.  Vatt trött & hängig i flera dagar nu. Hoppas det blir bättre snart.
Jag har iaf fått jobbat lite. Sen va jag med pappa i Förslöv och lämnade potatis och påvägen hem stannade vi på macdonalds o köpte macflurry o en ramslösa. Riktigt go va den!
Sen nu ikv har jag bara vatt ute o sprungit. Kände mig väldigt stark faktiskt kändes det bra.
Jag längtar riktigt mkt till hestveda & råbocka outdoor cup. I hestveda ska typ ungdomslagen sova i stugor & bara ha kul. Kommer bli rikgit kuuuuul!
Sen råbocka, då jävlar ska vi vinna! Är sjukt taggad om man säger så. 
Men jag tänker slänga in några gamla biler för jag är på mammas data, orkade inte starta min egen.
Det blir inga bilder från igår, min data cpar sig&kameran vill inte så, inga bilder.


:)

fan!

Så idag vaknade jag hos emma. Kvällen igår var väl sådär. kunde vatt bättre, men visas stunder var väl kul.
Något som inte alls va kul va att jag sträckte nacken. När emma skulle sitta på mina axlar trillade vi typ. Så jag typ fick mitt huvud nertryckt så snabbt så jag har skit ont. Så det blir ingen träning som jag verkligen ville på idag. riktigt möög!
Men nu ska jag äta så kommer det bilder senare. :)

mobilen i handen!

Vaknade runt tio idag. Jag var riktigt trött igår gick o la mig 10. Tidigt för mig tycker jag. Idag åkte jag med pappa till ängelholm han skulle fixa ngt till sin truck. När vi hade gjort det stannade vi  o köpte hallon. Det va gott kan man ju säga.
Nu när vi har ätit ska jag åka till emma. Det kommer förmodligen bilder då. Men nu måste jag gå o göra v mej lite.
Så jag skriver hos emma också tror jag. puss


ps, min mobil har kommit! :D

that should be me - Justin Bieber

Idag har jag plckat potatis började vid halv sex. Så jag fick gå upp kvart i fem. Man va ju lagom pigg då. När jag hade jobbat fyra timmar. Gick jag in o åt frukost o kolla på tv. Sen har jag inte gjort så mkt. Jag har fixat på bloggen. Tyckte faktiskt att det blev bra. Fast jag har inte gjort allt själv.
Men nu för ett tag sen va jag ute o fotta lite...




Så detta är väl vad som har hänt idag, jag ska kolla på andra bloggar nu, vi hörs puss


kisse mjau


Dagens började som alla andra dagar. Sen vid typ ett åkte jag ner till loppisen. Där va jag först i kläderna sen i stog vi i en vagn o sålde lotter sen kläder igen. Det var väl kul men segt.
När jag kom hem satte jag mig med emil o kollade på bert, sen började vi baka. Mockarutor.

 




Efter den va klar gick jag ut o fottograferade åra vildkatter.




& en bild på mig.

Kollade på bert igen .. & lyssade på när Bosse & Selma bråka.




Nu ska jag börja laga mat till mig, puss

loppis

Nu har jag o mamma fångat in tiffany ( min kanin ). Hon satt på gården i morse. Hon hade rymt men vi vet inte alls hur. Det är helt konstigt, för dörren va inte öppen, inget hål elr någonting. Helt weird. Men vi fick in henne. Snart ska jag börja göra v mej. Sen sticker jag ner till loppisen. Ska sälja något sakigt med Jonna. Just nu håller jag på att lägga över bilder på usb till nilla & ellen. Så jag ska göra det klart så hörs vi senare, puss

beställt!


jobb

Gick upp typ 9 imorse. Blää. Men vi skulle ut och jobba jag, emma & anna. Det gick riktigt bra fick kännat typ 460 kronor. Jag hjälpte pappa att tvätta låder, spika & bara gå rundor. Och emma & anna gick i morötterna. Det var faktiskt kul bara att jag har mega sjukt ont i händerna!
Imorgon ska jag stå på loppisen med Jonna. Det kommer nog bli kul. När vi hade jobbat klart gick vi in & sen skulle vi äta grillat. 
    

Sen cyklade vi ner till matöppet & köpte godis. Och sen tittade vi på Last song. Den var ganska bra faktiskt. Bölade nästan. När den va slut, skjutsade mamma emma till bussen & anna till farmor. Och nu ska jag gå o lägga mig så ni får ha det bra så hörs vi imorgon!

RSS 2.0